Tuesday, 4 October 2011

Yeay2 dapat Award :-)

Alhamdulillah... Actually saya tak sangka sangat dapat award dari Nani.. Award ini saya terima sebab menjadi follower Nani yang ke 111... Nombor yang cantik kan... hihihihi.. Nak tahu saya dapat hadiah apa?? Saya dapat jadi Bloglist Nani tau... Wah terharu betul.. Bukan senang nak jadi bloglist blogger lain... Eala blog saya ni blog biasa2 jer.. Entry pun tenggelam timbul jer... huhuhu..

Thanks ye Nani sebab sudi jadikan blog saya sebagai bloglist awak... Siapa2 nak kenal Nani dengan lebih rapat boleh la terjah blog beliau.... JOM RAMAI2 TERJAH!!!!.... :-)




p/s : Saya dapat award tu dari blog contest saya iaitu Seputih Salju. Tapi Blog itu untuk join CGL jer...hihiihi

4 comments:

Nani said...

hei.. ni entry review blog kmo..
http://litelitecra2y.blogspot.com/2011/10/jom-singgah-blog-ga-contest.html

IntaNBerliaN said...

K LA TU.. DH MAKIN MAJU

KaRiMaH said...

alhamdulillah rezeki..dapat promosi blog..hihihi

Nisa Greennnpanda said...

congrats karimah.. ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...