Friday, 7 October 2011

Ada siapa2 boleh ajar tak??

Adoi tension betul la.. Saya tak tahu nak buat cmna dah.. Saya punya blog bila orang komen tak keluar la dekat bahagian dashbord... Bila saya bukak blog baru saya tahu ada orang komen... Actually saya ada betulkan pada bahagian setting tapi tetap camtu jugak.. Pada siapa2 yang tahu, tolong la ajar saya ye... Maybe saya ada terlepas pandang pada bahagian setting kot... tolong ye...

5 comments:

Jaa said...

kt setting komen 2, cuba tgk yg ni...

comment moderation - pilih "always"

try ler.. x pasti pa puncanya...

Nisa Greennnpanda said...

mm..sy pun xtau, huhu~...

Nisa Greennnpanda said...

owh, ok now sy dh tau..
btul aa ckp Jaa tue..
Gi kat "Settings" --> "Comments" --> "Comment moderation" --> tekan "Always"

^_^

KaRiMaH said...

ooo... saya dah try dah.. thanks kak ja n nisa.. :-)

Jaa said...

ok.. harap2 membantu...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...