Tuesday, 18 October 2011

Cursor baru saya..hihihih

Yeay2 dah ada cursor baru.. Suker sangat..hahahhha.. Cursor ni saya dapat sebab saya join 1st GA by adeq yoe. Actually saya tak menang pun GA ni tapi adeq yoe bermurah hati nak hadiahkan cursor pada siapa2 yang join GA dia.. Thanks ye adeq yoe walaupun tgh2 sibuk nak exam tapi sudi jugak siapkan cursor untuk saya ni.. 

Tadi waktu saya bukak fb, ternampak adeq yoe tinggalkan mesej bagitahu cursor saya dah siap.. Sekali tengok, betul lah dah siap..hihihi. So apa lagi saya terus la copy dan masukkan dalam blog saya... Tumpang ada masa ni saya buat la entry sekali pasal hadiah cursor ni... Excited betul..muhahhaa. Jom tengok cursor saya kat bawah ni....


  Tadaaa....






Inilah cursor saya..  Cantik tak?? Cantikkan...hihihihi... Ada huruf KNR..  Kalau ikutkan saya nak letak nama SeputihSalju tapi adeq yoe bagitahu nama tu panjang sangat..... Hurmmm... Jenuh jugak nak pikir nama apa yang sesuai + pendek jer..  Adeq yoe cadangkan letak huruf jer...So saya decide pilih huruf jer la.. Saya pilih KNR...K tu nama saya, N plak nama permata hati saya dan R plak nama cik abang saya * KARIMAH, NURUL DAN RAHMAN * jadilah KNR..hihihi. .

Oh ya kalau u all nak tahu, Nisa pun ada dapat jugak cursor ni.. Nisa punya warna hijau.. Cantik.. Tahniah ye Nisa.. :-)

6 comments:

adeq-yOe said...

hehe...
tq coz susah2 aje wt entry ni...

IntaNBerliaN said...

hehhe xbaca entry pun lg.. kak ina dh dpt agak KNR tu pagkal nama korg b3.. hihii

Tihara said...

comel sgt :)

Jaa said...

wah, tahniah korang..suma pakat2 dapat cursor...

SeputihSalju said...

thanks kak tihara n kak ja..hihihi

Nisa Greennnpanda said...

uih, br prasan name sy dimention, hehe.. thanks karimah dear.. ^_^

owh, br tau ape mksud KNR tue.. igtkn ape la, hehe... comel2..gabungan name..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...