Thursday, 20 October 2011

Jom layan video Nurul…

Dah 2 3 hari saya try nak upload video Nurul ni tapi line internet sangat2 la lembab.. Adui.. menguji kesabaran betul lah!!..  Tapi alhamdulillah hari ni saya dah berjaya upload video Nurul ni.. suker3..hahhah. 

Actually saya nak upload video Nurul tengah ketawa…  Waktu ni Cik Abang tengah main2 dengan Nurul.. So saya ambik peluang ni untuk rakam Video Nurul.. Nanti boleh lah saya tunjuk dekat Nurul bila Nurul dah besar.. hihiihi.


video

 
Adalah jugak saya pasang video ni bagi Nurul tengok..  Saja nak tengok gelagat dia.. Tak sangka plak Nurul ni excited + seronok bila tengok video dia.. Siap nak capai dan pegang lagi hanset saya tu… hihihi. Maybe sebab ada suara kot, tu yang Nurul ni seronok sangat… Hurmmm..bukan Nurul sorang jer yang seronok tapi saya yang tengok ni pun naik seronok jugak..hahhahha


2 comments:

IntaNBerliaN said...

hehhe alisha pun gelak tgk video sepupu dia ni.. hihi

SeputihSalju said...

eaker??agk2 alisha knl tak yg nurul ni sepupu dia...hihii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...