Wednesday, 28 January 2015

Nak gambor pulak...huhu

Alahai.... pening kepala dok pikir permintaan kawan2 group sekolah.. dulu nak gambo sorang2.. ni nak gambo lagi.. nak buat video pulak.. saya nih sejak Nurul Afiqah lahir mana ada bergambor sorang2 dah.. semua bergambo dengan Nurul je.. tak kira lah tengah dukung ke tengah pegang ke.. semua gambor Nurul ada sekali.. jenuh bukak folder lama2 kat laptop... Dok godek satu2 folder kot2 ada gambo yang terselit kat dalam tuh.. ekeke. Sebaik lah jumpa... gambo masa kat Singapore dulu.. hehhee. Ok settle dah.. harap2 takde bantahan yang diterima pasai gambo tuh...muehehe





 erkkk... tertiba teringat.. rasanya saya tak habis lagi citer kenangan kat singapore.. aduhaiii.. hahahha. bagus kan saya.. peram2 sampai terlupa.. ni sebaik dok bukak2 folder lama.. kalau tak sampai sekarang tak ingat nak citer kenangan kat sana.. kehkeh




Friday, 23 January 2015

Kembali menulis

fuhhh.. fuhhhh. tiup2 sikit blog nih kot dah ada sawang... muehehhe.

Saya kembali menulis.... heheh.. Ada yang rindu saya tak?? kalau ada sila komen entry nih..ekekke. gurau je tau.. Ntah lah apa kena dengan mood menulis nih.. dah berminggu2 tak mai.. nak kata takde citer macam ada je... macam ada tuh...huahua. Harap2 lepas nih saya akan terlebih rajin untuk update.. 

erkkk.. tapi kan sepanjang mood menulis tak mai2 nih saya dapat kan rasakan sesuatu.. opsst apa yang saya rasakan tu biar lah saya simpan je ek..ok, sampai sini dulu..



Assalamualaikum...


Tuesday, 23 December 2014

Informer yang bagus

Bagus betul Nurul Afiqah nih.. tengah hari tadi saya tengah lipat baju.. pastu Nurul datang bagitahu dah hujan.. sambil tangan tunjuk luar.. saya ingatkan Nurul main2.. sekali saya tengok dekat luar.. memang betul hujan.. tapi tak lebat lagi.. sebaik lah ada infomer bagitau.. kalau tak kompem basah balik kain baju saya..hikhik.

Tu bab hujan.. kalau bunyi telefon pun sama.. pantang telefon ibu dengan ayah berdering.. laju bagitau telefon bunyi.. cepat.. kadang2 lagi advance dia angkat dan siap meyembang..hahhah. Opstt menyembang bahasa dia.. bila cakap slow boleh lah paham, tang cakap laju tu satu patah pun tak paham.. ekekeke.





 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...