Monday, 27 October 2014

Macam comel je..

 Budak nih dah pandai merajuk.. hahaha




 Taim ni kami 3 beranak nak pergi makan kenduri dalam taman kami jugak.. mula2 nurul nampak cik abang masukkan duit dalam sampul.. ok takpe lagi... lepas tuh nurul nampak saya pulak buat macam tuh.. terus nurul datang dekat saya cakap nak jugak.. saya tak bagi pun.. tu yang nurul merajuk duduk depan pintu.. kihkih. Ibu takde pulak nak pujuk.. tapi dok sibuk tangkap gambar.. hahaha. last2 bila tengok nurul tak berganjak saya just cakap nurul punya ada dalam bag.. dengar je macam tuh terus nurul bangun masuk dalam kereta.. hihihi.

adehhh rasa kelakar pun ada bila ingat balik kejadian hari sabtu lepas.. macam2 peel nurul sekarang nih.. ada je peel dia yang buat kami ibu dan ayah dia geram... rasa nak cubit2 je pipi tuh.. hehehe




 

Friday, 24 October 2014

Perbualan ibu dan anak


Malam semalam tengah siap2kan nurul saya saje je tanya nurul..


Saya :  Esok (jumaat) nurul ikot ibu pergi sekolah ye..
Nurul : Taknak, nurul nak mama
Saya : Kenapa nurul taknak pergi sekolah ??
Nurul : Diam sambil ngeleng kepala
Saya : Ulang balik.. kenapa nurul taknak pergi sekolah ??
Nurul : Tak jawab soalan ibu tapi nurul jawab.. Ibu pergi sekolah, ayah pergi kokok @ pokok, nurul pergi mama.. hahahaha.. Bijak2 (",)






SeputihSalju : Ayah pergi kokok @ pokok maksud nurul ayah kerja tanam pokok..  (^_^)



SeputihSalju : Pagi tadi waktu saya start enjin kereta nurul tersedar laju je cakap nak pergi sekolah.. so harini nurul ikot ibu pergi sekolah.. (^_^)





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...