Tuesday, 11 October 2011

Hadiah dah sampai..

Tepat pukul 8.45 malam, kami selamat sampai dekat Hutan Melintang. Alhamdulillah perjalanan kami lancar.. Sampai jer depan pagar nampak ada surat dalam peti.. Dalam hati dah cakap mesti hadiah saya dah sampai.. Confident giler...muahahha.. Tepat pun.. Hadiah saya dah sampai.. (^_^)

Ok la sampai sini dulu.. kalau nak tahu saya dapat hadiah dari siapa.. kena la baca entry saya yang seterusnya... Oh ya, maybe saya tak dapat bukak blog selalu.. Minggu ni saya ada macam2 program.. tapi saya akan auto publishkan enrty saya setiap hari.. InsyaAllah..

Peace..

3 comments:

IntaNBerliaN said...

slmt ber'busy2'an yer.. hihii

Nisa Greennnpanda said...

wah...blog karimah dh tukar rupe la.. hehe.. busy eh nnti? xpe2..blog xkn lari, hihi~..

KaRiMaH said...

hihihi.. tu la, tapi tak best tak dapat bukak blog.. dapat baca entry blogger2 lain..sobsob

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...