Friday, 2 December 2011

Jalan2 di Putrajaya

Minggu lepas saya dan keluarga cik abang jalan2 dekat Putrajaya... Hurmmm dah lama betul saya tak pergi Putrajaya.. Seingat saya last sekali saya pergi Putrajaya tahun 2008 waktu saya tengah kursus dekat Melaka.. Dulu saya pergi taim siang tapi kali ni saya pergi taim malam..

Ok lah malas cakap banyak, jom jer la kita layan gambar2 kat bawah ni... (",)






 






 Dalam banyak2 gambar, saya paling suka gambar ni...  nak tahu kenapa?? sebabnya ini la satu2nya gambar yang Nurul tersenyum...

p/s : nanti saya update gambar kami dekat KLCC plak... :-)

8 comments:

IntaNBerliaN said...

K.INA PUN DH LAMA ABAD X G SINI..

izamin said...

wa bestnya.. baru nak ikot.. heeee :P

Dalila Hamid said...

lama x ronda malam2 kt putrajaya

Jaa said...

hehe...comel nurul...

Papa Mifz said...

Papa mifz dah lamo tak pergi putrajaya,huhu

fiQ'Ra said...

hehe, best2..lama tak jalan putrajaya :)

✿ Myra ✿ said...

saya pun dah lama tak pegi putrajaya..hee..minggu ni bole try incik hubby dating2 kat putrajaya memalam ni :D

btw, nurul cutee!!

Nisa Greennnpanda said...

wah..gi round2 putrajaya eh.. bestnye..ha'ah pic yg last tue mmg Nurul nmpk comel coz snyum, hehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...