Monday, 12 December 2011

Alhamdulillah...

Tadi waktu saya nak bukak blog, sekali blog saya dah kena removed... Mula2 tak percaya jugak.. Saya tutup dan bukak balik... Tetap ayat yang sama cakap blog saya kena removed....  Tak puas hati ni.. saya cuba plak bukak blog guna Mozilla.. Sebelum tu saya bukak guna Internet Explore.. Resultnya sama jugak...Blog saya dah kena removed...Uwaaa... Nak menangis jer rasa... :-(

Saya cuba jugak cari apa sebabnya blog saya kena removed tapi tak plak jumpanya... Puas godek sana sini dan malas dah nak pening2 kepala, baik buat blog baru jer la...  Cadang nak guna akaun blog GA & Contest saya... Senang sikit 2 blog dalam 1 akaun kan.. Sebelum ni blog saya dalam 2 akaun yang berbeza... 

Saya pun logout akaun blog ni... Konon2 nak masuk la akaun lagi 1 tu, tapi tergerak hati nak cuba balik login guna akaun blog ni... So saya cuba lagi.. tak sangka plak boleh login dan kuar blog la saya....Alhamdulillah, syukur sangat2... Saya ingat dah tak boleh bukak dah blog saya ni.....



 p/s : Betul kata Cik Abang, kadang2 kita perlu ikut kata hati kita.... Hati tak pernah berbohong kan??

11 comments:

ummi anum said...

betul tu..saya dari pagi tadi cuba masuk tapi blog remove..skrg dah ok..
terima kasih follow saya..

Dalila Hamid said...

dela x pernah jadi lagi... tpi pernah side bar hilang.. itu pun pening kepala......

Tihara said...

ramai la blog org kena remove tah ape masalah bloger.com sbnr nye kan

SeputihSalju said...

sama kak anum.. slm kenal ye..

sy tak pnh lg ilang side bar.. ni 1st time blog sy kena remove.. rsa nak menagis jer pg smlm..

la eaker??knp ye kak tihara.. hrp2 tak jd dah pasni...huhu

IntaNBerliaN said...

XPASTI LAK Nape jadi gini...

tgk link ni

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/09/tips-dari-nuffnang-untuk-dapatkan-be.html

Nurul Iman Rosman said...

ye, betol tu.

kadan-kadang kite kena ikut kata hati kita :)

mama aini said...

assalam SS..blog mama pun pernah kena removed,tapi mama dpt message dr en.google dan dia bagi password utk masuk semula keblog mama..minta2 lepas ni tak jadi lagi !!!..blog lemau mama pun kena hack, nakalnya sihacker tu..hu2x..thanks ya.. :)

missbunga said...

btl tu..kdg2 kita kne gak ikut kata hait..:D

fieda said...

karimah..kak fieda pun pernah kena gak dulu..adoi...sampai tension dok mikir..esok tu bila bukak ok balik..

AtiEyZ said...

tq sudi follow... dah follow semula...:)

Nisa Greennnpanda said...

isy..ye ke? takat xpenah kne remove..cume blog lame aje yg xleh bkak..hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...