Thursday, 8 December 2011

"JOM TAMBAH FOLLOWER"


jom ramai2 kita join... KLIK SINI YER
due date :
11.12.11

 Tadi waktu saya bukak blog ternampak Lulu Pages ada anjurkan segmen untuk tambahkan followers.. Dah lama saya tak join segmen2 camni...  Hurmmm, tiba2 plak terasa nak join.. Mana tahu kot2 boleh tambahkan followers saya yang ciput ni... Selain tu boleh jugak saya berkenalan dengan blogger2 yang lain dan mengeratkan lagi hubungan silaturahim..  (^_^) 


10 comments:

cik najiha said...

okei dear. tengs yea. follow u too :) join jew GA yg me baru join. kalo ad rzeki dapat lhaa hee :)

DiDiE eLa said...

balas kunjungan.. =)

thanx 4 visit.. follow kamu jugak

kepunyaan kuh ;]] said...

join blog anda..

meh lalwat blog kita..

http://ceritahatikuh.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

Nisa Greennnpanda said...

gud luck Karimah..
moge b'tmbah la follower Karimah nnti ye..hehe..

kis said...

sama segmen

http://merpatipurple-kis.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

follow2...

missbunga said...

join segmen ni bersama-sama
salam perkenalan..:D
jmput lh dtg ke blog dya
http://yayabunga.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

Mya said...

salam singgah dari segment yang sama. jum follow2:) btw, such a nice blog tau :)

http://sweettedy.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

Syieda™ said...

datang dari blog akak lulu dalam segmen yang sama..
---->> http://ovestory313.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html
jom ke blog syieda...



salam kenalan
Syieda™

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog akak Lulu .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

eika_feyzah said...

dtg dr segmen yg sama smbil folo..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...