Wednesday, 21 December 2011

Jom layan....

video

Nurul cukup suka video.. Taktau la kenapa..Mungkin sebab nampak mata yang besar2 kot..hahahha. Sebenarnya saya nak cari lagu ABC.. Tapi terpandang lagu ni.. saja2 la bukak nak dengar.. Sekali Nurul suka plak... Saya pun download la untuk Nurul.. Pada saya lagu ni simple jer tapi ada makna... Saya paling suka perenggan yang last tu... :-)

Ok lah sambil rehat2, jom kita layan video kat atas tu ye... (^_^)



9 comments:

IntaNBerliaN said...

adik nurul nk jd cam kak alisha la ni.. sk tgk video.. hihii

Jaa said...

hehe, bagus2, bg nurul dgr byk2 lagi...

fazzlim said...

nurul dh mcm alisha dh ske tgk video...

Tihara said...

good learning :)

Dalila Hamid said...

ok... akak tgok skrg..hhee

Nisa Greennnpanda said...

budak2 mmg suke tgk video, ape ntah lg kartun, hehe...

Cik Jingga said...

dia layan x teletubies? hahaha... lama xtngk

SeputihSalju said...

tu la psl kak ina.. sekrang ni kena berebut dengan nurul laptop ni..hheheh..

budak2 suker kn benda2 cmni kak ja..tmbh2 ada gmbr kartun... :-)

thanks kak tihara..

tu la kn nisa, kartun cepat jer budak2 ni suker...mybe sebab menarik kot...

cik jingga teletubies nurul tak layan lg.... tu la kn dah lama tak tgk teletubis..:-)

fieda said...

bdk2 mmg suka tgk video gini..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...