Tuesday, 29 November 2011

Hadiah dari Mia Craft dah sampai (^_^)

Assalamulaikum semua....

I'm back!!!! hehheheh. 

Dalam entry ni saya pernah bagitahu yang saya menang GA anjuran Mia Craft kan.. Sebenarnya hadiah ni dah lama sampai, tapi saya tak sempat nak tulis.. Taim hadiah ni sampai saya dok sibuk nak sambung belajar dekat Maktab.. Alih2 tak jadi plak belajar..huhuhu


Saya dapat hadiah keychain... Comel jer keychain ni.. Bentuk Love..hehe. Nampak tak ada butang2 baju kat keychain tu?? Kreatif kan.. Walaupun keychain ni simple tapi lepas letak butang2 baju tu, keychain ni nampak lagi menarik... Terima kasih banyak2 Mia... Saya suka sangat hadiah ni... (",)

6 comments:

Zana Adieyza said...

comelnya!!!!

IntaNBerliaN said...

a'aa bla ltk butang tu lg cantik..

Dalila Hamid said...

cute... syoknya ada org sudi bgi hadiah......

Tihara said...

kalo dah nama hadiah tu mmg seronok kan bile time dpt tu..rasa bertuah sgt dlm dunia ni..hehe :)

fieda said...

TAHNIAH..

Nisa Greennnpanda said...

la..karimah xjd eh blaja kat maktab? huhu~.. xdpt la jmpe.. T_T

btw, congrats! hadiah tue mmg comel..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...