Friday, 23 December 2011

Dapat sample ANMUM....


Saya dapat 2 sample ni.. 1 untuk Nurul dan 1 lagi untuk saya... Saya dapat sample ni dalam Kedai Manjaku.. Sebenarnya dah lama saya tak minum susu ANMUM ni... Seingat saya, last saya minum susu ANMUM ni hari last pantang... Pastu dah tak minum dah... Isk2 teruk kan saya ni... 

Sample ni saya dapat pun sebab saya menyusukan Nurul.. Biasalah rezeki anak, ibu dia tumpang sekaki...hahahha. Pasni boleh la saya sambung amalan minum susu ni... Boleh jugak tambahkan susu saya ni...

Ohya sample yang Nurul dapat tu dia tak boleh minum lagi sebab belum cukup umur... Susu tu untuk umur 1 tahun keatas... Sebaik tarikh luputnya lambat lagi... Sempat la Nurul merasa susu free ni...hehehe..

Bila bukak, ingatkan dapat banyak... rupa2nya 2 peket jer..

 Yang Nurul punya ada 4 peket... Jadilah kan... Thanks ANMUM bagi sample ni dekat saya..... (",)


8 comments:

Tihara said...

wahh rezeki tu..alhamdulillah :)

Nisa Greennnpanda said...

bestnye...dlu time pregnant, sy mmg minum anmum, hehe...^_^

Destur Al Mustadhrob said...

wa'alaykumussalaam wa rohmatullah
iklan nih ya????
susu ANMUM jika difermentasi bisa tidak?

Dalila Hamid said...

bestnya dpt sample percuma

Masya said...

baguskan minum susu anmum ni.. dulu saya pun minum daripada mengandung, masa dalam pantang sbb nak tambah susu.. lepas tu bg anak minum susu formula pertama pun susu anmum jgk... (^__^)v

Jaa said...

hehe, k.ja pun dpt jugak aritu tp yg madu tu k.ja x bg pun kt idlan... x sesuai sgt... x igt plak sb pa, cirit atau sembelit...

Jaa said...

wah, pic dh berubah2..makin advanced nih..heheh

fieda said...

kak fieda pernah gak minum masa pregnant dulu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...