Wednesday, 28 December 2011

Doodle ikut bentuk badan... Jom cuba!!!

 Tadi saya bukak blog iyou dan ternampak benda ni... Nampak macam menarik jer.... Dengan pantas saya pun try la buat.....heheheh

 Tak susah just isi tinggi, berat dan umur pastu klik jantina dan last sekali klik keputusan.....




Ini la keputusan saya....(^_^)


Berat Badan Unggul
Berat Ideal: 49 kg
 
 
Tak sangka dapat berat badan unggul.....hahahha.. ingatkan dapat lain tadi..heheheh...Ohya, siapa2 yang nak try jugak jom la terjah blog  Hafizzi Aziz.
 
 

10 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

dah try gak unggul gituew auuwww same la kiter

IntaNBerliaN said...

nk dpt berat bdn unggul senang tp nk dpt bntuk bdn yg unggul tu yg susah.. hihii

tp kak ina ni lg susah.. 2 2 keunggulan tu susah untuk digapai.. muahahaa

Jaa said...

aduh, berat berlebihan la plak...kena exercise la nampaknya...

iyou said...

tahniah! hehehe.. tiap2 bln kena cek berat badan kt sini ^^

Dalila Hamid said...

akak lemak berlebihan... terlebih sihat...:(

fieda said...

hehehe...tu betul kata ina tu..berat dah unggul badan plk tak unggul..hehehe

MaryaYusof said...

Best2...nnt leh try... salam ziarah & follow di sini~

cikpuanhady said...

wahh..menarik nih..siap keluar doodle lagi..nak try jugakla..

SeputihSalju said...

kak dela : xpa kak pelan2 turunkan.. blh tu...

tu la psl kak fieda.... sy tang prt mmg out.. bun, tak mcm sebelum preg dlu...

cuba lah.. nnti sy dtg jenguk blog marya n puanhady ye.. good luck.. :-)

Nisa Greennnpanda said...

haha...dh penah try dh..xideal, huhu~...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...