Thursday, 11 July 2013

Semangat.. Semangat..hehhehe

Nak tahu kenapa saya bersemangat ??. Sebabnya rumah saya dah pasang Streamyx.. hihih. Horayyy akhirnya tercapai jugak hasrat saya nak pasang streamyx.. tu yang sekarang ni kerap benor entry saya publish..hehehe, semangat baru la katakan..muahaha. Takde maknanya ekk..hihihi.
 
Sebelum nih saya pakai broadband tau tapi punya lah slow.. Bila dah slow mula lah bercinta je nak pakai...Tapi berbanding dengan streamyx ni, laju oooo.. kiranya tak menyesal lah saya pasang.. muehehe. Lagi satu streamyx ni takde limit tau.. boleh pakai lama mana kita nak.. ni yang saya suka ni..hehehe. (",)

 Sebenarnya masa awal2 kami duduk sini line internet ok tau tapi lama2 jadi tak ok..huhh. Tapi yang peliknya bila balik kampung Cik Abang or saya bawak pergi maktab ok tau, laju je.. agaknya broadband saya yang problem kot.. Takpun tempat saya ni ada problem internet.. Ohya, saya masih lagi guna broadband tau, tapi guna kat maktab or kat kampung je lah.. (^_^) 











5 comments:

IntaNBerliaN said...

ada streamyx mmg seronoklag guna..

mcm kak ina ni nsb lah broadband ni laju.. pnh gak terpikir nak guna streamyx tp risau plak kot2 nanti dah kak ina n awg duk online sekaligus, nanti ank2 plak xdapat "layanan" istimewa.. sbb mak pak duk sibuk layan komputer.. hahah

Mama Idlan Irsyad said...

wah, siap dgn tpon skali..

Masya said...

makin ligatlah berblog nanti yer..

Puan Kutu said...

wah best la..laju la mengupdate ye..

CtAyue said...

seronok kan..hehe.. sy dulu pakai bband tp sebab fedup lembab sgt terus masuk streamyx..hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...