Friday, 5 July 2013

Bila dah Sihat (^_^)


 
Sila abaikan pemandangan yang tak berapa cantik di belakang tuh....hihiihi.
 
Tengoklah tuh.. Ada gaya tak? heheheh. Ohya baru2 ni saya ada bagitahu yang Nurul tak sihat kan... Bila tak sihat punya lah susah nak makan ubat.. Nampak je kami pegang picagari tuh dia dah start nangis..huhu. 

Tapi tengoklah bila dah sihat.. selamba je main2 dengan picagari tuh.. Konon2 patung bear tuh sakit, tu yang Nurul bagi ubat...hahahha.. Pandai betul budak kecik nih.. Cepat je ingat apa yang kita buat dekat dia...ekekkeke.






1 comment:

Nurfaezah Abdullah said...

hehehe sometimes budak2 terlebih pintar copy apa kita buat.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...