Thursday, 18 July 2013

1st time masuk KLIA (",)

Tajuk bikin malu je kan.. Tapi serius saya tak pernah masuk KLIA.. hehehe.. 1st time masuk macam2 perasaan ada.. teruja, takut, happy... Semua lah..ehehe.

Kami tiba di KLIA 2 jam lebih awal dari masa penerbangan.. Lepas je Cik Abang sampai dari parking kereta kami terus check in.. Kebetulan taim kami nak check in tu tak ramai sangat orang.. so prosesnya cepat je lah.. (^_^)


Sambil2 tu sempat la kami snap2 gambar untuk di jadikan kenangan...







Nak tahu boleh pulak orang yang tukang cop2  pasport tu ( pihak imegeresen ) terlupa cop pasport saya.. sebaik kami cek.. Pastu g kat kaunter suh cop balik.. kalau tak takut timbul masalah lain pulak..naya je..

Selepas selesai semua tu kami kena train untuk ke tempat perlepasan.. tapi naik pun tak lama, sekejap je dah sampai.. hehehe.



 Posing dulu sebelum naik..ekekkek.



Nampak tak kapal terbang kat belakang Cik Abang tuh?? kapal terbang tu lah yang kami naik untuk ke Singapura.. (^_^)





 

2 comments:

Nurfaezah Abdullah said...

enjoy your vacation :)

Mama Idlan Irsyad said...

bestnya dapat naik kapal terbang...hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...