Saturday, 12 November 2011

Dapat hadiah lagi.... (^_^)


9 november lalu genaplah umur saya 25 tahun… kejap jer masa berlalu.. tak sangka umur  saya dah makin meningkat.. Dalam erti kata lain dah tua la… Ohhh tidakkk !!!. Tapi tua pada angka dan tidak pada wajah…muahahah ( ayat nak sedapkan hati sendiri)hihihi..

Orang yang first sekali wish birthday kat saya siapa lagi kalau bukan Cik Abang saya.. tepat pukul 12 cik abang dah wish.. suker3..  Actually saya tunggu jugak siapalah orang yang first wish kat saya.. nak harapkan cik abang rasanya tak kot.. sebab cik abang suka lupa.. Tak sangka plak Cik Abang boleh ingat..  Esoknya baru la keluarga dan kawan2 saya.. Thanks a lot semua.. (^_^)

Nak tahu?? Pembantu saya pun sama birthday dengan saya tau..  tak sangka betul.. Tapi kami berlainan tahun.. Pembantu saya bagi hadiah kain pasang dekat saya…  boleh lah saya buat baju kurung nanti.. jimat sikit, takyah beli kain dah…muahhaha..



 Ini la kain pasang pemberian pembantu saya...  (",)

13 comments:

tiefazatie said...

wah..untung ah sis..tahniah!

Tihara said...

wahh..best..happy b'day :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Happy Belated b'day..
moga suksess selalu.. ^_^

IntaNBerliaN said...

k la tu.. jimat baju spasang.. hihii

kome lak bg apa kt pmbntu kome tu?

Cik Nynna said...

salam :) hyep :)
selamat ke 25 tahun :)

Cik tikah said...

buatlah baju kurung. cntik :)

fieda said...

happy belated besday..
seronok dapat hadiah...:)

fazzlim said...

selamat hari jadi ^.^
25 tahun xtua lg la kak karimah...
^.^

sHIdA said...

sker...sker....semoger d panjangkan umur & di limpahkan rezeki......amin...

ch000tz axoera said...

waah bestnyer dpt adiahhh :D

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Baru 25th ek
Mana tua nyer muda lagik tu uols
Jelezzzz ai ahaks hikhik
Salam kenal m ai follow back
Hepi belated bufday oke

ieda said...

happy belated bday dik ...
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu ..
seronok dpt adiah kain pasang .. :)

SeputihSalju said...

thanks semua wish bday kat saya.. :-)


haah, mmg cdg nak buat baju kurung... nmpk cm ssuai jer..hihiih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...