Monday, 26 September 2011

Berdua dengan Nurul jer... sobsob

Harini sampai rabu Saya tinggal berdua jer dengan Nurul.. Cik abang ada kursus plak... Actually saya nak ajak my mum datang teman saya tapi cik abang tak bagi.. Cik abang takot menyusahkan my mum plak.. Lagipun my dad tak suka jalan jauh2.. So niat nak ajak my mum tu cancel la... Nak tau ni 1st time Saya n Nurul tinggal berdua... Dah la tempat baru.. Saya plak tak berapa biasa lagi dengan kawasan sini... Harap2 Nurul tak meragamm... Saya ni paling takot kalu tiba2 Nurul menangis tengah malam.. Isk2 mintak jauh la semua tu kan..

5 comments:

Tihara said...

salam karimah:

thanx singgah blog akk..
alhamdulillah gift pn dah sampai..
happy bile dengar awk ske..
ttg harga BM crochet alamanda n hibiscus tu..price RM 4.50 je..special edition tu..

akk doa nurul tak kan meragam..insya allah dia anak baik..doa n tawakal, jgn takut2 ey..semuga korang bdua slamt hendak nya :)

KaRiMaH said...

kalu nak order agk2 dpt diskaun x??hihihi

thanks kak... InsyaAllah. :-)

IntaNBerliaN said...

Aman g kursus ke?.. harap xda pe2..

Jaa said...

huhu...benda yg kita takutkan (tgl berdua jer) dh berlaku..
k.ja doakan nurul x meragam....

KaRiMaH said...

haah kak ina..sebaik mlm tadi nurul ok jer.. mcm phm jer perasaan saya...hihihi

btl tu kak ja.. dah la duduk jauh..kalu dekat blh ajak mak teman..huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...