Wednesday, 16 January 2013

Entry pertama di tahun 2013

Assalamualaikum semua....

Rindunya dekat blog nih... dah lama saya tak bukak blog... Semuanya gara2 laptop kesayangan saya nih nak "bermanja" dengan saya... Almaklumlah dah selalu sangat guna sampai takde rehat... isk2, saje suka buat tuan dia geram jer.... (",). 

Tapi bagus jugak tau, awal2 tahun ni saya sibuk sikit... sibuk mengemas tabika... tabika saya baru dapat perabot baru... dapat meja tulis murid2, meja makan, kabinet letak dapur dan macam2 lagi lah..

 Geram jer saya tengok... kan best kalau kat rumah pun dapat macam tuh...hehehe. Nak taknak terpaksa lah saya lupuskan perabot lama untuk di ganti dengan perabot baru... bukan apa, kalau pihak atasan datang melawat dan nampak perabot tu belum bukak tak best la plak... macam tak suka jer dapat yang baru.. silap2 dapat ceramah free sekali...kikiki.  so sebelum apa2 terjadi baik kita siap sedia dulu... (",)

Tahun ni jugak ramai kanak2 baru yang mendaftar.. Alhamdulillah.. kanak2 tahun ni semua bagus2.. hari pertama datang sekolah tak menangis pun.. tak macam sebelum2 nih... maybe sebab nampak ramai kawan2 + muka cikgu yang comel, tu yang hilang rasa takut dalam diri mereka... erkkkk... Comel ke??hahhaha, gurau je tau... Cikgu tak comel tapi baik jer...muehehehe. 

Alahai tak sabar plak nak bawak Nurul pergi tabika... InsyaAllah tahun depan boleh lah start bawak Nurul.. walaupun belum cukup 4 tahun, tapi saya nak biasakan Nurul bergaul dengan kanak2 lain... Takdelah nanti nak berkepit jer dengan ibu dia.. (^_^).






3 comments:

jaa jaa said...

yeay, selamat kembali..lama benar menyepi...

GreenJade said...

xpe sabo sabo...thn depan dh boleh antar Nurul ke skolah..heheh

saye kena tggu lg 3 thn le...baby HAkim kecit cinot lg uhuhuhu

IntaNBerliaN said...

ni kes nak suh beli baru lah tu. hihii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...