Tuesday, 22 January 2013

1 hari 2 entry tu....hehhehe

Macam tak percaya je semalam saya publish 2 entry...hihihi. Selalunya nak nampak 1 entry baru dekat blog saya pun susah.. dan paling hebat pun 1 hari 1 entry jer... 

Tapi semalam pecah rekod lah, saya buat 2 entry sekali... taktau la macam mana boleh publish sampai 2 entry... hahaha.. kebetulan ada story nak tulis dan Nurul plak tengah tido... tu yang rancak saya menulis... (",)

SeputihSalju : publish 1 hari 2 entry pun nak kecoh kan... Orang lain 3, 4 entry publish takde pun nak bising kan... (^_^)

SeputihSalju : 2 entry 1 hari tu untuk ganti balik hari2 yang takde entry dekat blog saya...hahaha... Boleh ke cenggitu??? (^_^) 



4 comments:

Fieda Rafli said...

ok la tu..teruskan lagi ye..hehehe.

QA's ~ mamapapa said...

itula dia kta nikn,sis...nk publish entry kenala tggu anak2 dh settle down..okla tu ,buat takat yg trmampu :))saya ni klau ada msa trluang sy akan buat auto publish..senang klau time2 bz tak nyempat2 tu tetapla ada entry :))

ros_reeza said...

hihi. bagus bagus . lepas ni tingkatkan lg entry ye :-)

IntaNBerliaN said...

lama2 nanti, ntah2 lg byk.. hihii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...