Monday, 27 October 2014

Macam comel je..

 Budak nih dah pandai merajuk.. hahaha




 Taim ni kami 3 beranak nak pergi makan kenduri dalam taman kami jugak.. mula2 nurul nampak cik abang masukkan duit dalam sampul.. ok takpe lagi... lepas tuh nurul nampak saya pulak buat macam tuh.. terus nurul datang dekat saya cakap nak jugak.. saya tak bagi pun.. tu yang nurul merajuk duduk depan pintu.. kihkih. Ibu takde pulak nak pujuk.. tapi dok sibuk tangkap gambar.. hahaha. last2 bila tengok nurul tak berganjak saya just cakap nurul punya ada dalam bag.. dengar je macam tuh terus nurul bangun masuk dalam kereta.. hihihi.

adehhh rasa kelakar pun ada bila ingat balik kejadian hari sabtu lepas.. macam2 peel nurul sekarang nih.. ada je peel dia yang buat kami ibu dan ayah dia geram... rasa nak cubit2 je pipi tuh.. hehehe




 

1 comment:

ros_reeza said...

alal. sian dia.... ada yg pujuk tak?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...