Thursday, 10 November 2011

Dapat hadiah FM !!

Syukur alhamdulillah, Rezeki menang GA lagi. Kali ini saya menang GA ; Ole-ole Pangkor by Koqin Karemo.  Sebenarnya saya pada mulanya saya tak join GA ni.. Bukan saja2 taknak join tapi line internet slow yang amat.. Pastu nak upload gambar pun punya la payah.. Isk tak suker betul..huh.. 

Dah banyak kali cuba tapi masih tak boleh.. Saya ingat kalau yang terakhir tu saya hantar tak boleh jugak saya nak stop jer... Tapi tak sangka boleh plak... Agaknya DIA nak saya usaha sikit, jangan cepat putus asa.. :-)

Nak tahu saya menang apa??jom tengok kat bawah ni...



Saya menang VARIOUS CREATURES FRIDGE MAGNET... suker3... Tak sabar nak lekat dekat peti ais.. mesti nampak comel jer....hihihi


Yang ni plak nombor bertuah saya (",)

Thanks Koqin Karemo kerana sudi anjurkan GA ni.. Tak lupa jugak thanks to Jaajahat dan Intan Berlian kerana sudi inform pasal kemenangan saya ni... (",)


Thanks A Lot... 

13 comments:

IntaNBerliaN said...

byk yg kak ina inform kome menang, kak ina tak join pun tp kebetulan terbaca entry tu...

IntaNBerliaN said...

btw TAHNIAH..

-fieda- said...

tahniah..kak fieda pun menang hadiah ni jugak..

tiefazatie said...

tahniah sis!untung la dpt FM smart..=)

SeputihSalju said...

tu la kan... apa2 pun thanks ye kak sebab rjin informm.. ingtkan kak ina ada join..

eaker?? tahniah kak fieda...:-)

thanks dikk..tie best jugk dpt brooch.. leh pkai nnti..:-)

sHIdA said...

wallaaaaa...tomei nyer fridge magnet tuh semuaaaa...tahniah..tahniah....

SeputihSalju said...

thanks kak.. :-)

tiefazatie said...

hee..welcome..ingat nk bg mak ifa je..hee

Nida said...

As-salam...

Tahniah...:)

Terima kasih sudi jengah dan meninggalkan komen di blog peribadi akak (radinsah.blogspot.com)... menjawab pertanyaan dari seputih salju.... anak2 akak belajar di sini (NZ).. suami akak pun belajar di sini cuma akak je kerja JKR (jaga kebersihan rumah..hehe)

Tihara said...

wahh..tahniah, cantiknya..dah join GA kat blog akak..kalo lom jom lah join :)

Jaa said...

aa.. k.ja pun x join...tp dh ternampak nama karimah 2 yg inform tue... tahniah.. rajin2 la join lagi...

NURUL ASHIKIN said...

tahniah dik

QASEHNYA RANIA said...

datang terjah dari Ga yang sama...
jom singgah blog saya...

http://lobaksusue.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...