Friday, 7 November 2014

Pengaruh Upin dan Ipin

Kuat betul pengaruh Upin dan Ipin dekat Nurul.. 2 hari sudah Nurul main mainan dia dekat ruang depan.. lepas dia main tuh saya suruh Nurul kemas balik mainan dia.. boleh pulak Nurul jawab Isk2.. sepahnya.. pim pim pom.. ( buat gaya sejibik macam Upin dan Ipin buat ) saya yang dengar tu terus gelak besar.. eala Nurul dok bayangkan yang dia jadi ahli silap mata macam citer Upin dan Ipin tuh.. 

Mesti Nurul ingat bila dia buat macam tuh mainan akan masuk sendiri dalam bakul.. tapi tak pun.. lepas tuh dia sendiri masukkan mainan dalam bakul.. dok bilang 1 sampai 10.. dah sampai 10 Nurul bilang balik semula.. hehehe.. kadang2 tengok Nurul kelakar pun ada.. ekekeke.

Tapi tu kalau mood okay.. kalau tak berapa ok dia tinggai je mainan dia.. ibu dia nih lah tukang kutip masuk dalam bakul.. kadang2 dah malas saya ajak Nurul join sama kemas.. siap cakap siapa paling banyak dia menang.. nak tarik perhatian Nurul kononnya.. menjadi jugak cara tuh.. hahaha. dah habis kutip Nurul cakap yess.. bangga lah tuh dapat kutip sampai habis.. muahahha





1 comment:

ros_reeza said...

hihi. teringat pula kat anak sedara Ros. kalau mood ok bukan main lagi rajin kemas mainan. Simpan baik baik.. tapi kalau mood tak ok, minta maafla nak kemaa. hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...