Thursday, 3 November 2011

Dapat surat dari Maktab...

Tengahari tadi saya dapat panggilan dari my mum. My mum bagitahu yang saya ada dapat surat... Dalam hati berdebar2 dah, siapa lah yg saya surat ni.. Kawan2??tak mungkin kot... Saya pun tanya my mum siapa yang bagi surat tu.. Rupa2nya surat tu dari Maktab.. Saya dikehendaki lapor diri pada cuti sekolah ni...

Actually sebelum ni saya sambung belajar dekat Institut Perguruan Lembah Pantai, KL. Saya pergi belajar setiap kali cuti sekolah.. Kiranya macam kursus la.. Tapi saya kursus dalam cuti.. Sepatutnya bulan Mei yang lepas saya pergi belajar tapi disebabkan saya bersalin, so saya decide nak tangguh belajar...

Hurmmm, susah hati la plak nak pergi belajar ni... nak tinggalkan Nurul.. Dah la pergi belajar tu sebulan.. So kalau Cik Abang tak datang jenguk saya dalam sebulan tu, maknanya sebulan lah jugak saya tak dapat tengok Nurul... Uwaaaa... Tak sanggup rasanya...  :-(

8 comments:

bella luna said...

bella tak tahu nak ckp camne, tapi semoga segala urusan dipermudah olehNya,.

Jaa said...

ala ciannyer... dh 2 nanti sapa jaga nurul?... kl k.ja pun k.ja x sanggup...

sHIdA said...

as salam...salam perkenalan....

tahniah dapt gi maktab....kite dulu pernah mohon...tp x dpt punnnnn....huhuhu...

tabahkan hati...demi untuk masa depan bersama yg tersayang.....

tiefazatie said...

alahai..cian sis..

Nisa Greennnpanda said...

blaja kat situ ke? dkat je la ngan sy, coz sy blaja kat UM, hehe..

btw, Hepi B'day dear~!!

SeputihSalju said...

insyaAllah.. thanks luna :-)

taktau lagi kak ja.. mybe siang pengasuh jga, mlm aman jga..

tq kak.. tp berat hati nk g..:-(

tu la tie..insyaAllah semuanya ok.. hope camtu la..

haah tp taim cuti sekolah..haah, sebelah menyebelah jer kita ni..nnti senang2 blh la jumpa.. bwk sy jln2.. sy tak pndai sgt kwsn sana..huhu

Dalila Hamid said...

tahniah dik... :)

QasehnyaRania said...

macam mana ye apply sambung blaja kat institut perguruan lembah pantai, kl tu.

kena ada basic dulu ke sebelum tu?
kalau umur mcm ciksu ni boleh lagi ke nak apply?hihi

Komen dkt kotak komen ciksu ye, boleh.hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...