Saturday, 19 November 2011

Sukaneka Kanak-kanak Tabika Batu 20

 Pada hari rabu baru2 ni sukaneka gabungan Tabika2 KEMAS telah diadakan.. Actually Sukaneka ni dah beberapa kali tertangguh.. Ingatkan tak jadi dah.. mungkin dah rezeki kanak2 ni, dapat jugak la sukaneka ni dijalankan.. 

Terdapat beberapa acara yang dijalankan iaitu....

lari junjung pundi kacang
 kepit bola

  lari dalam karung

bawa bola pingpong dalam sudu..

dan acara tarik tali..

 Semua kanak2 bersalaman..

Acara yang seterusnya mestilah acara.....
 penyampaian hadiah.. Kami johan 2 acara jer.. acara yang lain2 tu dapat tempat 2 dan ke 3.. Jadilah.. yang penting kanak2 ni happy.... Tak gitu??hihihi.

Last sekali tak lengkap la kalau takda....


gambar Cikgunya...muahahaha..
 Kami bergambar bersama hadiah yang dimenangi... (^_^)


8 comments:

QASEHNYA RANIA said...

hye..saya singgan n follow u...
jom singgah cni .saya blogger baru..

http://lobaksusue.blogspot.com

fieda said...

sukaneka sklh tadika mmg seronok..suka tgk gelagat anak2..

IntaNBerliaN said...

byk adiah.. sronok budk2 tu yer.. :-)

Zana Adieyza said...

dah lama x pergi hari sukan tadika.. last pergi masa anak buah zana yg sulung dulu, skrg ni dia dh tingkatan 2.. see, betapa lamanya!!

izamin said...

wah bestnya..dh lama tak maen bnda2 ni semua.. rindu :(

Dalila Hamid said...

suka tgok sukaneka budak2...

Nisa Greennnpanda said...

nmpk sronok aje..hehe.. btw, karimah dh msuk maktab ke?

Nisa Greennnpanda said...

btw dear.. blog lame sy (http://greennnpanda.blogspot.com) xleh nk bkak dh..) skrg sy dh ade blog br.. http://greennnpanda88.blogspot.com jmput2 la singgah eh.. ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...