Thursday, 15 May 2014

Terlupa tarikh check up Nurul..

Adoiii... teruk betul ibu Nurul nih.. sampai tarikh check up anak sendiri pun lupa..hihihi. Maaf ye sayang.. sebaik lah Nurul dah habis cucuk.. just datang untuk timbang + makan ubat cacing je.. saya ingatkan tarikh check up Nurul 22 hb iaitu tarikh lahir dia.. rupa-rupanya terawal dari tarikh tuh.. Tadi saya pergi klinik bagitau Nurse pasal benda tuh sebaik lah tak kena leter.. hihihi. Dia bagi tarikh baru suh datang minggu depan.. so isnin depan ibu bawak Nurul pergi klinik ye.. (",)









 SeputihSalju : Ini pertama kali jadi macam nih.. so lepas nih ibu kena lebih alert kan... 

SeputihSalju : Hurmmmm.... nak masak apa ye berbuka nanti... ada idea tak kawan-kawan semua ??







1 comment:

Cik Puan Rara said...

rara selalu je lupa.hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...