Sunday, 11 November 2012

Pandainya Nurul simpan....

Sebelum ni saya ada bagitahu yang Nurul tengah belajar bukak almari kan....Sejak dari hari tuh Nurul selalu main dekat situ.. kalau hilang sikit, takde tempat lain.. ke situ la jawabnya.. Macam hari khamis lepas... Nurul tengah belajar bukak almari, saya ni biar je lah.. Tengah sibuk kemas2 baju... Almaklum lah nak pergi maktab dah... Tak kemas awal2 takut tertinggal plak... Kalau tertinggal nak patah balik alamatnya takde lah...

Tengah kemas2 tuh saya pergi la dekat almari.. nak ambik la baju lagi... sekali saya tengok kat almari tu dah takde kunci.. kat lantai pun takde... saya pun cari2 lah dekat kawasan bilik kot2 Nurul ada campak kunci kat situ tapi cari2 tak jumpa jugak.. Sudah... macam mana nak bukak almari kalau kunci takde.. Saya tanya Nurul mana kunci, Nurul cakap bahasa dia plak.. saya nih dah la tak paham...hahahha.

Saya pun sambung balik cari... tengah2 cari tuh saya terpandang bag baju Nurul... Pelik, benda apa yang terselit kat bag Nurul tuh.. Takkan kunci almari plak.. Tengok pada tali tuh dah sama dah macam kunci almari... saya pun pergi la tengok.... Sekali memang betul pun kunci almari... Uwaa.. sebaik jumpa... Alahai Nurul... Pandai kamu simpan...hehhehe. (^_^)


* Kunci almari yang di simpan oleh Nurul... *




SeputihSalju : Alhamdulillah assignment saya dah siap dan saya telah selamat sampai di IPG Kampus Bahasa Melayu... (",)

SeputihSalju : Maybe lepas nih saya dah jarang update blog.... Sorry ye kawan2....


..

2 comments:

Fieda said...

good girl nurul hehehe

IntaNBerliaN said...

nasib jumpa, takut ank2 ni letak kunci dkt tmpat yg kita xnmpk je kan...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...