Monday, 12 March 2012

Rezeki menang TOPUP plak.....(^_^)

Alhamdulillah... Rezeki menang GA lagi.. Kali ini saya menang "The Story Of Us - Second Giveaway". Saya menang saguhati jer dan hadiahnya berupa topup RM 5.. Jadilah kan... Tapi bergantung jugak pada bajet tuan empunya blog nihhhh... hihihihi. 

Ohya ini merupakan kali pertama saya menang GA yang hadiahnya topup... Selalunya saya menang hadianya keychain dan FM... Kawan2 lain dah banyak kali menang topup kan.. Saya jer belum pernah lagi...terdetik jugak dalam hati, bilalah giliran saya plak nak menang hadiah topup... Tak sangka plak ada jugak rezeki saya... Harap2 topup tu selamat masuk dekat telefon saya....hihihi.

Akhir sekali Terima Kasih gula-gula pelangi @ Qhairunnisa kerana sudi anjurkan GA nihh.... (",)

keputusan penuh klik SINI..

Thanks A Lot..!!!!

9 comments:

fieda said...

tahniah..

tiefazatie said...

tahniah sis!
ifa lama dh xjoin nie..hee

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wah....seronok dpt hadiah kan?:) YM follow sini jugak...

IntaNBerliaN said...

Alhamdulillah.. murah rezeki.. kak ina dah lama xjoin CGL.. dah tak aktif... lbh fokus kat blog utama je... hihii

Jaa said...

wah, banyaknyer menang...hehe.. kena rajin join lagi la nampak gayanya..

Iza Teratak Usang said...

Assalam..
Tahniah..

CheNamNam said...

wahh tahniahh..tak kira lahh saguhati ker aper janji menang udahh..bukan senang tau nak menang nak kena ader lucky dan rezki jugakk..:)

Masya said...

tahniahh.. oklah tu...

SeputihSalju said...

terima kasih semua...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...