Saturday, 24 March 2012

Kami di Cameron Highlands (^_^)

Sebenarnya tak plan pun nak pergi Cameron Highlands ni... Dalam perjalanan balik dari checkup Nurul dekat Hospital Ipoh,  Cik Abang ternampak signboard ke Cameron... terus ajak saya pergi sana... Saya pun apa lagi on jer lah..hehehe. dah lama tak pergi Cameron nih.. Last saya pergi sebelum kahwin... dulu saya pergi ikot Simpang Pulai dan kali ini saya ikot Tapah.. Punya la teruk jalannya... Bengkang bengkok... Naik pening saya... kebetulan taim kami pergi cuaca tak berapa cantik.. Hujan tapi tak lebat lahhh... Kami sampai lebih kurang pukul 2 petang... kat atas tu punya la sejuk... Tambah2 plak dengan hujan... uhuhu. Oklah jom cuci2 mata + layan gambar2 yang sempat saya ambik.....(",)

 Selamat Datang ke Cameron Highlands !!!!

 Kami jalan2 dekat sini... Cactus Point








\
 Sempat lah tangkap beberapa keping gambar....

 Kami singgah ladang teh plak.....

 Dah singgah tak lengkap lah kalu tak minum teh sekali...... hehehheh. Teh yang pahit bebenor....uhuhu

Alamak gelap la plak gambar nihhh, sayangnya...... !!!


SeputihSalju : Ladang Strawbery kami tak singgah pun... Taim tuh dah hujan... terus je turun balik, isk2 rugi betul rasanya... Tapi takpalah takde rezeki... lagipun Cik Abang cakap nak datang lagi.... Tak puas jalan katanya...hihihihi. :p


9 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Emm..mmg best g,aritu pon k.atie mcm xpuas gak jalan2.rasanya byk tpt kami xg....
Sedapnya nurul tido dlm cuaca sejuk2 tu ya :D

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

bestnyer...dah lama tak g cameron. plan nak pegi lagi nih. opss!gambar tuh gelap sbb kat belakng tu lg cerah drpd kat bhgian depan...:)

sue zainun said...

seronoknya gi jalan2

sue zainun said...

seronoknya gi jalan2

sue zainun said...

seronoknya gi jalan2

Jaa said...

ha, lain kali kalu nak p, ajak k.ja sekali... lama jugak dh x pi sana... mahat plak tiap2 minggu ajak berjalan..sampai xtau nak pi mana.. ingat tau..kalau nak p lagi ,ajak kami..heheh..leh jumpa nurul yang comel...

fieda said...

seronoknyer jln2..

tiefazatie said...

wah..sempat je nie..hee

QasehnyaRania said...

morning :D

ciksu dok planning nak pergi ntah bila dapat pergi..

nak pergi bukan boleh planning kena main terjah mcam imah pergi baru menjadi kan ;D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...