Saturday, 18 February 2012

Salah satu Iklan FAVORITE Nurul...(",)




Iklan Baby Huggies ni merupakan salah satu iklan favorite Nurul... kalau nampak + dengar jer iklan huggies ni, tak kira la kalau tengah main ke tengah makan ke, cepat2 Nurul ni meluru ke depan tb nak tengok iklan tu.. Bukan setakat tengok jer... Siap bertepuk2 lagi tangan tu... Pastu dok senyum sorang2... 

Kami berdua yang tengok gelagat Nurul ni pun naik tergelak....  Sanggup tu tinggalkan mainan atau makanan dia semata2 iklan ni.. Adeh.. Tapi bila dah habis iklan tahu plak Nurul ni cari balik...hehehe. Isk2 kuat betul penangan iklan Huggies ni...hahahha.. Lepas ni boleh lah anak ibu tengok iklan Huggies ni puas2 sebab ibu dah download dah untuk Nurul...^_^.

10 comments:

IntaNBerliaN said...

sm mcm alisha lah.. bkn main sk iklan ni... dh mcm2 dkt komputer ni k.ina or awg download..hihihi

Nisa Greennnpanda said...

wah..nie iklan br ke eh?
nmpk sgt sy nie dh lame gile xtgk tv, huhu~....
comelnye Nurul, hehe..msti die suke coz tgk ade baby gak dlm iklan tue kn?

fieda said...

karimah..budak2 kalau iklan mmg suka benor la..iklan huggies ni mmg menarik..

dela said...

termasuk la anak saudara dela... klau tgok iklan apa pun terus meluru depan TV... suka tgok .... :)

Fieda said...

budak2 mmg suka iklan...Airis pun pantang je nmpk iklan..lg2 dlm iklan tu ada budak2 terus je jd patung dpn tv heheh....

Mishter Izwän said...

nurul suke tgk baby tuh kot,

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam..Acik atie pon suka gak iklan ni nurullllllllll!!..hihi.Sweet jer kan...

Fieda said...
This comment has been removed by the author.
dela said...

sama la dgn anak saudara.... iklan apa pun laju ja tgok..hhee

SeputihSalju said...

eaker??nnti boleh share apa yg k.ina download tu...:-)

haah nurul suker tgk baby tu nisa.. taktau ap yg seronoknya....hehehe

btl tu kak dela n kak fieda... budak2 ni suker sgt dengan iklan... kdg2 kita tgk biasa jer tp yg tu la budak2 ni dok suka...:-)

blh jd kwn airis la ni, suka tgk iklan...hehheh

btl tu izwan, nurul suker tgk baby tu... dok sengih2 jer tgk baby tu... agaknya dia ingt kwn dia tu...hahahha

la kak atie pun suker jugak ker...hehehe.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...