Thursday, 16 February 2012

Terima kasih Kak Nureen ( ^_^ )

Dalam entry INI saya ada bagitahu yang saya menang GA anjuran Kak Nureen.. Alhamdulillah hadiah dari Kak Nureen dah selamat sampai dekat rumah saya... Sebenarnya dah lama saya tak menang CGL nih... Bila sampai + bukak jer hadiah ni, mula lah semangat nak join CGL berkobar2 balik... hahahha. Mana tahu ada rezeki boleh menang lagi.... (",)

Saya dapat hadiah FM Korea. FM Korea ni comel tau.. Geram saya tengok.. Bukan saya jer yang geram tapi anak saya Nurul pun sama jugak.. Kalau saya dukung Nurul dekat peti ais tu mesti dia nak pegang FM ni... Pastu dah pegang tu apalagi masuk mulut la jawabnya.. siap gigit2 lagi.. adoiiii..

SeputihSalju :- Terima Kasih Kak Nureen di atas pemberian FM ni... Saya suka sangat. Eala dah jarang2 menang... bila sekali menang dan dapat hadiah, perasaan tu lain sikit...muehehheh..

Thanks A Lot!!!

6 comments:

diana said...

tahniah,,..:)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahniah!leh tambah koleksi FM kat esbok..hihi

fieda said...

tahniah..kak fieda pun dah lama giler tak join ga..alamak...mood takder..kalau ga yg simple2 tu suka lah nk join..kalau yg nk kena follow dan like panaja punyalah ramai susah sikit nk join sbb line tenet lembap...

SeputihSalju said...

thanks diana

thanks..tp sy tak byk sgt menang berbanding dengan yang lain...huhu

thanks kak fieda..samala sy pun dah jrg sgt join, kalau join pun yg simple2.. kalau yg byk syaratnya alamat tngguh dulu la..hehehh

IntaNBerliaN said...

wah dah dpt ek.. sm cam alisha la nurul ni.. sk fm,.. pastu msk mulut tp masa umo lbh kurg nurul la..hihi

Nisa Greennnpanda said...

syoknye dpt FM..
congrats~!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...