Saturday, 21 January 2012

Rupa2nya orang lelaki pun kuat jugak berleter…

Orang lelaki yang saya maksudkan Cik Abang saya... Story ni berlaku petang khamis… Erkkk tak payah citer la ye story apa..  Tapi disebabkan story tu cik abang ni punya la berleter tak hingat dunia. Sakit teling saya mendengarnya. Isk2 mengalahkan saya plak…Selalunya saya yang suker berleter... hehhehe. Sebenarnya sebelum2 ni cik abang tak tunjuk pun yang dia ni kuat berleter tapi semalam terbukti yang cik abang ni kuat jugak berleter. Diam2 jer ye… 

Sebaik pagi jumaat semalam Cik Abang takda berleter dah.. Saya plak nak pergi kejer dah pagi tu tak sempat nak sembang lebih2... Petang tu saya tanya kenapa beria2 cik abang ni berleter.. Nak tau cik abang cakap apa?? cik abang cakap sajer jer nak tengok reaksi saya... Selalu bila saya berleter cik abang akan diam so bila saya tengok cik abang diam + takda respon saya akan stop berleter... 

Saya pun buat benda yang sama jugak, diam bila cik abang leter... Cik abang ingat bila dia berleter tu saya bagi respon la, sekali saya diam... tu yang lagi panjang leternya... Konon2 nak saiko la...  tapi tak menjadi..hehhehe. Kami berdua pegang prisip kalau salah seorang tengah angin or apa2 la, yang seorang lagi kena diam.. baru benda ni tak berpanjangan.... :-)
Ohya kalau kawan2 plak camna ye... siapa lagi suker berleter @ tak suker berleter???


6 comments:

Cik Rose Cute said...

Siapa kata lelaki tak kuat berleter...hihihi cik hubby cik rose kuat berleter jugak kalah kita...

acheeqa farhana said...

hehe..so sweettt..

tkjutkan bile someone tu tibe2 buat ap yang die tak pnh buat slama ni?
hehe

Tihara said...

org laki kalo beleter, letih gak nak dengar..kih2 :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

lelaki ni memang sekali dia berleter tue memang susah nak stop hikhik, but darl ai pendiam bini jer yang selalu BISING ngeee

dela said...

dela kuat berleter.. en suami sllu diam aja... kdg2 mcm ckp dgn dinding pun iya jugak... hhheee

Nisa Greennnpanda said...

hehe..
laki ade time2 die utk m'leter..
esp psl subjek or bnde yg die suke, cth keta, bola... >_<

lame xjenguk sni.. hehe.. sori eh karimah~..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...