Tuesday, 26 July 2016

Hadiah untuk Cikgu


Alhamdulillah rezeki saya dapat kain pasang.... sebagai guru memang tak mengharapkan hadiah dari anak murid.. cukup lah mereka dapat apa yang di ajar, menjadi anak yang mendengar kata, hormat orang tua dan guru... segala2nya yang baik untuk mereka...

Hari guru yang lalu anak murid saya bagi kain pasang, mug, plag, kuih raya, kad... tapi semua2 tu saya dah letak kat tabika... kuih raya tu ofcoz lah dah lama habis... sedap woo... ekekke. yang saya bawak balik hanya kain pasang... tu pun terajin snap gambor... alang2 dah snap tempek kat blog... almaklumlah blog dah lama tinggai.. bila update nampak lah blog ni tak terabai... muahahha.

Memandangkan dah dapat kain pasang baik jadikan baju raya.... jimat kos beli kain pasang.. tinggai bayar upah jahit je... hehheh. Alhamdulillah... Terima kasih anak2 murid cikgu sebab sudi hadiahkan cikgu dengan macam2 hadiah... Cikgu doakan kamu semua berjaya di dunia dan di akhirat... Amin..  SeputihSalju : Nurul pun balik sekolah dok sebut hadiah untuk cikgu.. agaknya ada kawan2 dia yang bawak... ibu terlupa nak bagi.. so Nurul dah mintak saya belikan 2 buah bekas kaca untuk 2 orang cikgu dia.. saja seronok2 (",)


SeputihSalju : Ya Allah engkau jadikan lah anak2 ku anak yang soleh dan solehah, taat pada perintahMu, mendengar kata orang tua... berjaya di dunia dan di akhirat.... Amin Ya Rabbal AlaminNo comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...