Tuesday, 21 May 2013

Anak ibu yang rajin.. (^_^)

Assalamualaikum semua.... 

Sebenarnya ada banyak story saya nak tulis dekat  blog nih.. terutama sekali story pasal Nurul.. Tapi tu lah mood "M" melanda diri di tambah pulak dengan kesibukkan keja2 luaran... semua tu buat saya makin malas nak buat entry... hehehhe. Tapi sekarang nih keja2 luaran tuh dah selesai.. Alhamdulillah, semuanya berbaloi...kikiki. Ok lah tutup story nih ek.. (^_^)

Anak ibu dah besar...!!!. itulah ayat pertama yang keluar dari mulut saya bila Nurul buat macam nih..



Jumaat lepas saya basuh baju..  So asing2 la baju Nurul dengan baju kami berdua.. dah asing2 tuh, Nurul datang.. hurmmm dalam hati saya cakap " nak suruh Nurul tolong lah "... Saya pun cakap lah dengan Nurul mintak tolong dia pegang baju2 tuh.. Ingatkan saya Nurul just pegang je baju tuh tapi sekali bila Nurul pegang laju je dia pusing dan masukkan dalam mesin basuh... hehhehe.

Walaupun tersilap masuk bahagian spin tapi perkembangan Nurul ni buat saya teruja tau.. Eala kan, bila sesuatu pekara yang kita tak jangka anak kita buat, sekali mereka buat.. Ya Allah gembira sangat2... Alhamdulillah..






SeputihSalju : Lepas nih ringan la sikit keja ibu...muahahhah.. (^_^)






4 comments:

Mama Idlan Irsyad said...

pasni dh boleh ajar dia masukkan kain dlam mesin basuh... dh besar dah dia.. makin bijak...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam...mmg dah bsr Dak Nurul ni...dah blh membantu mama dia.Good gurl..

dela said...

rajinnya Nurul tolong ibu... :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam,k.atie nak tanya la....pd 15/6,ada g kat kenduri kawen kat Taman Bagan Pasir tak?K.atie nampak cam Nurul...tp wajah karimah k.atie xbape cam sgt.Klu betul....masa tu tggu HB mkn dulu,karimah jg Nurul.
K.atie pon g kenduri situ jgk...(^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...