Sunday, 24 March 2013

Saya dah sampai... (^_^)

 Assalamulaikum semua..... 

Fuhhh.. fuhhh berhabuk blog nih.. Al maklumlah dah lama tak bukak..hihihi. Semuanya gara2 broadband saya buat hal... geram jer, terbantut saya nak berblog...heheh. Alhamdulillah saya selamat sampai dekat Maktab Bahasa Melayu.. Jadi Student pulak.. Tapi kali ni saya jd STUDENT tak lama.. Seminggu jer... muehehe.. 

Oklah sampai sini dulu ye..In sha Allah jika ada kelapangan saya akan update blog.... (",)





SeputihSalju : Entry pendek je.... takde idea nak tulis...hihihi..


Peace...



4 comments:

dela said...

kadang2 Dela pun ada mood mlas nk brblog.. :(

tenku butang said...

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

QasehnyaRania said...

maktab bahasa melayu kat mana ye?

study baik2 ye,,

Hijab Valley said...

Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Promosi dan GA sempena pembukaan blog shop ini sedang diadakan sehingga 30 mei. Jangan lupa follow jg ye.. :)

Terima kasih
~Hijab Valley~
http://hijab-valley.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...