Friday, 8 March 2013

Dah makin paham... (",)

Minggu lepas Cik Abang kena pergi Johor.. tinggal saya dan Nurul je berdua... Sebaik la Cik Abang pergi tak lama, 3 hari 2 malam je.. hihihi.. 

Sepanjang kami tinggal berdua je saya perhatikan Nurul dah makin paham apa saya cakap... Misalnya kalau saya nak pergi ke dapur, nak ke tandas, saya akan cakap dengan dia.. Nurul duduk tengok tv tau, ibu nak pegi dapur.. Yang Nurul plak elok je duduk tengok tv tau sampai lah saya datang balik dekat dia.. Bagus anak ibu nih, memahami keadaan ibu yang kena jaga dia sorang2..muehehhe. (",).

Ohya TAPI tu kalau saya cakap dengan dia macam tuh, kalau tiba2 je saya hilang dan tak bagitahu dia ke mana saya pergi, mula lah dia menangis mencari saya... Dia ingat saya tinggalkan dia...  Adehh, ni yang sedih nak tinggal Nurul nanti...





5 comments:

Fieda said...

bagus je nurul faham ckp ibu...klu airis pantang mama ke dapur...mengekor je kt blakang pastu main sume brg2 kt dapur....tensen mama hehe...

zaza nizam said...

pandai!!

jaa jaa said...

bagus la..x macam idlan..nk masuk tandas pun payah...huhu...

QasehnyaRania said...

ala sian nurul..

free tak, jom join ga nak;)

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/03/mini-ga-sempena-2nd-anniversary.html

dela said...

bestkan... kalau suami out station dah ada peneman...tak la sunyi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...