Wednesday, 10 August 2011

gurauan cik abang tentang nurul......

assalamualaikum..... 


sebenarnya story ni dah lama saya nak cita tapi tak berkesempatan.... almaklumla dah ada blog baru kena la fokus lebih sikit..hihihihi.. camna nak mula ye??hurmmm....cita ni berlaku kat kampung saya...hari sabtu tapi saya tak ingat berapa aribulan dah... saya dok kemas2 barang eala dah nak pindah rumah baru, dalam dok kemas2 tu cik abang datang bagitau yang nurul anak saya hilang..saya mula ingatkan cik abang just gurau2 jer....eala kadang2 cik abang saya ni suka bergurau, tapi kali ni muka cik abang saya serius giler....cik abang bagitau lagi yang anak saya hilang...saya pun apalagi campak la barang2 yang saya tengah kemas tu n berlari la nak tengok anak saya....sedang berlari tu, cik abang bagitau yang dia gurau jer.. bila jer dengar cik abang cakap dia bergurau automatik saya terus menangis....macam2 saya fikir masa dengar cik abang bagitau nurul hilang...jantung saya ni rasa nak gugur jer...Ya Allah mintak la jauh benda2 camni...sekarang ni barula saya paham perasaan ibu2 yang kehilangan anak2 mereka atau orang yang kita sayang....



3 comments:

Jaa said...

huhu...cik abang pujuk x lepas 2? x baik tau cik abang nih... buat cik sayang nangis...

IntaNBerliaN said...

ayoyooo kalau betoi2... maunya menangis giler la.. awg pun suka gurau ober gitu tau.. huhuu

KaRiMaH said...

mintak la simpang benda2 camni...tkt sgt..pas tgk saya nangis apa lg aman gelabah la pujuk saya... tau plak dia tkt...hihihii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...