Monday, 29 June 2015

cerita ini lagi... (",)

Bismillahirrahmanirrahim..

Alhamdulillah di atas anugerah yang terindah ini... selasa 16/6/2015 saya ke klinik untuk buat buku pink.. saya buat buku pink dekat klinik desa dulu lepas tu ke klinik ibu dan anak untuk ambik darah + jumpa doktor.. prosedur yang biasa kita kena lalui... nurse tu timbang berat + tinggi saya... waaa... berat udah naik.. hehehe. Tapi saya suka berat saya sekarang berbanding semasa kali pertama buat buku pink Nurul.. hehehe. Ada isi sikit.. dulu rasa tulang je...ahahaha.

Nurse tu check sama ada saya ada tiroid..check breast... takut ada benjolan.. check perut.. ambik darah untuk tau hb saya berapa.. setakat ni okay.. semuanya okay.. harap2 okay sampai lah masanya.. Amin.. bukan apa kalau tak okay panjang citer pulak.. asyik berulang ke klinik... Kalau boleh takmo lah macam tuh..

Di hari pertama dalam bulan ramadhan saya dah tunjuk gambar scan baby.. hari ni pulak saya tempek gambo buku pink... bukan apa rasa macam tak lengkap pulak takde letak gambo buku nih..hehehe.

 
Saya di jangka bersalin tahun hadapan, bulan Januari.....  Doakan semuanya selamat ye... Amin Ya Rabbal Alamin..










 

3 comments:

zazanizam said...

alhamdulillah..smoga semua dpermudahkn kak..

Mama Idlan Irsyad said...

mudah-mudahan segalanya dipermudahkan..

QasehnyaRania said...

alhamdulillah
smoga dipermudahkn semuanya
aamiin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...