Sunday, 30 October 2011

Nurul dah pandai angkat lutut!!.

Alhamdulillah semakin hari Nurul banyak menunjukkan peningkatan... Sekarang ni Nurul dah mula angkat lutut dia..hihihi. Macam gaya nak merangkak.. Tapi tak lama, sekejap jer...







* Ini la beberapa gambar yang sempat saya tangkap *
 
 Actually saya tak sangka perkembangan Nurul ni cepat.. Nurse yang check Nurul pun cakap camtu.. Tapi bila dah cepat ni, berat Nurul tak naik2 la plak.. Kalau naik pun tak banyak, sikit jer.. Susah hati bila pikir berat Nurul ni.. Hope bulan depan berat Nurul naik la... 


Thursday, 27 October 2011

Kembali ke dunia blog (",)

Rindunya dekat blog.. 3 hari tak bukak blog rasa macam tak lengkap hidup..Nak makan ingat blog, nak buat kerja ingat blog.. isk2.. teruk dah saya ni..hehehe. 

Actually kami sekeluarga balik kampung hari isnin baru2 ni.. Kat kampung line internet punya la slow.. So terpaksa la tunggu balik Bagan Datoh baru boleh bukak blog...huhuhu. Malam tadi pun dapat bukak sekejap jer.. Nak buat entry pun tak larat dah.. Badan letih + mengantok... 

Banyak benda nak cerita ni tapi kerja plak banyak yang tak siap lagi ni.. Ok la, sampai sini dulu.. Nantikan next entry dari saya ye... (^_^)

Saturday, 22 October 2011

Rezeki menang keychain lagi... (",)

 Alhamdulillah... Semalam saya bukak blog ternampak Ibu Alisha bagitahu yang saya salah seorang pemenang givEawAy sELAmAt uLAngtAhun kELAhirAn MUHAMMAD AKIF FAIQ anjuran azleanayusof.. Saya dapat hadiah keychain Bali.. 


Masuk ni dah 3 kali saya menang GA yang hadiahnya keychain tau.. Rezeki2.. Walaupun kecil tetapi berharga sangat..
Thanks azleanayusof kerana sudi anjurkan GA ni. Tak lupa juga thanks to Ibu Alisha yang sudi inform tentang kemenangan saya ni..

Thanks A Lot!!

Friday, 21 October 2011

Earning saya dah bertambah..hiihihi

Alhamdulillah, syukur sangat... Tadi saya saja2 la cek earning saya... Entah la tiba2 tergerak hati nak cek... Tak sangka plak earning saya dah bertambah... Seronok giler..hihihi. Eala la, sebelum ni serius saya tak pernah ambik tahu langsung bab2 earning ni... Malas + tak minat + tak reti pun sama...hihihi.

Nak tahu earning saya ada berapa tak??ala malu nak cakap..muehehehe.. Takpala biarla rahsia..hahhah. Yang pasti earning saya sikit yang amat..huhuhu. Tapi saya bersyukur sangat.. Thanks ye Nuffnang.. Ni yang buat saya bersemangat lagi nak berblog ni...hahhaha.

Oh ya thanks juga buat rakan2 blogger yang sudi singgah dan klik iklan di blog picisan saya ni...

Thanks A Lot!!

Cerita Nurul lagi... (^_^)

Hari ini saya nak cerita yang Nurul suka sangat isap jari dia.. Bukan setakat jari tapi semua lah yang ada depan Nurul mesti dia isap.. Orang tua2 cakap, kalau budak2 isap jari tandanya budak tu baik.. Tapi kalau semua benda dia isap tu macam mana plak ye??

Tapi Nurul ni cukup suka la isap ibu jari... Kalau kita tak sedar tu sampai tertido la Nurul ni isap ibu jari dia.. Saya ni suka tarik tangan Nurul taknak bagi dia isap.. Bila saya tarik belah kanan, dia masuk plak belah kiri... Bukan apa bila cium tangan Nurul, mesti ada bau masam.. Tapi saya suka plak bau masam tu..hahahha.

Isk2.. sedap sangat ker jari tu sayang???

dapat kertas plak..

yang ni toto Nurul..

baju pun jadi jugak..


Last sekali Nurul tertido sambil jari dalam mulut


Tapi bila tengok Nurul tido camni saya jadi kesian + sedih plak..sobsob..

Thursday, 20 October 2011

Jom layan video Nurul…

Dah 2 3 hari saya try nak upload video Nurul ni tapi line internet sangat2 la lembab.. Adui.. menguji kesabaran betul lah!!..  Tapi alhamdulillah hari ni saya dah berjaya upload video Nurul ni.. suker3..hahhah. 

Actually saya nak upload video Nurul tengah ketawa…  Waktu ni Cik Abang tengah main2 dengan Nurul.. So saya ambik peluang ni untuk rakam Video Nurul.. Nanti boleh lah saya tunjuk dekat Nurul bila Nurul dah besar.. hihiihi.



 
Adalah jugak saya pasang video ni bagi Nurul tengok..  Saja nak tengok gelagat dia.. Tak sangka plak Nurul ni excited + seronok bila tengok video dia.. Siap nak capai dan pegang lagi hanset saya tu… hihihi. Maybe sebab ada suara kot, tu yang Nurul ni seronok sangat… Hurmmm..bukan Nurul sorang jer yang seronok tapi saya yang tengok ni pun naik seronok jugak..hahhahha


Wednesday, 19 October 2011

Gambar Nurul pakai tudung..

Semalam sebelum tidurkan Nurul saya sempat la tangkap beberapa keping gambar Nurul pakai tudung... Tapi bukan tudung betul pun.. Saya just guna kain selimut Nurul dan bentukkan menjadi tudung... Saja2 la bagi Nurul pakai.. Hurmmm.. nampak comel plak bila Nurul pakai camni..hihihi. 

Ok la tak nak cerita panjang, jom la kita layan gambar Nurul pakai tudung, Walaupun bukan tudung yang betul...hahhaha.




 
 

Bila tengok balik gambar ni saya jadi excited plak nak belikan Nurul tudung..  Iskk tak sabar rasanya nak tunggu Nurul besar..hihiih


p/s : Semua kanak2 comel bila pakai tudung (^_^)

Tuesday, 18 October 2011

Cursor baru saya..hihihih

Yeay2 dah ada cursor baru.. Suker sangat..hahahhha.. Cursor ni saya dapat sebab saya join 1st GA by adeq yoe. Actually saya tak menang pun GA ni tapi adeq yoe bermurah hati nak hadiahkan cursor pada siapa2 yang join GA dia.. Thanks ye adeq yoe walaupun tgh2 sibuk nak exam tapi sudi jugak siapkan cursor untuk saya ni.. 

Tadi waktu saya bukak fb, ternampak adeq yoe tinggalkan mesej bagitahu cursor saya dah siap.. Sekali tengok, betul lah dah siap..hihihi. So apa lagi saya terus la copy dan masukkan dalam blog saya... Tumpang ada masa ni saya buat la entry sekali pasal hadiah cursor ni... Excited betul..muhahhaa. Jom tengok cursor saya kat bawah ni....


  Tadaaa....






Inilah cursor saya..  Cantik tak?? Cantikkan...hihihihi... Ada huruf KNR..  Kalau ikutkan saya nak letak nama SeputihSalju tapi adeq yoe bagitahu nama tu panjang sangat..... Hurmmm... Jenuh jugak nak pikir nama apa yang sesuai + pendek jer..  Adeq yoe cadangkan letak huruf jer...So saya decide pilih huruf jer la.. Saya pilih KNR...K tu nama saya, N plak nama permata hati saya dan R plak nama cik abang saya * KARIMAH, NURUL DAN RAHMAN * jadilah KNR..hihihi. .

Oh ya kalau u all nak tahu, Nisa pun ada dapat jugak cursor ni.. Nisa punya warna hijau.. Cantik.. Tahniah ye Nisa.. :-)

Hadiah Keychain dah sampai

Dalam entry INI, saya ada cerita yang saya menang GA Kak Azatie kan.. So hadiah keychain tu dah selamat sampai pun.. Comel jer keychain tu.. Warna pink.. Kebetulan beg baju Nurul pun warna pink.. Kiranya sesuai betul gantung kat situ...hihihi. Thanks Kak Azatie sebab sudi hadiahkan keychain ni.. Saya suker sangat... :-)

Ini la keychain yang saya dapat tu.. (^_^)

Saturday, 15 October 2011

Akibat " berangan " ketika memasak!!!

Actually story ni berlaku hari rabu minggu lepas... Hari rabu tu saya ada mesyuarat dekat pejabat.. Habis pun dekat pukul 5.30 ptg.. Sampai2 rumah pukul 6 ptg..  Badan dah letih, mulut ni nak jer ajak Cik Abang makan kat luar.. Sekali Cik Abang request Ikan masam manis.. 

Actually Cik Abang terbaca mesej saya dengan biras saya Mama Idlan. Saya tanya mama idlan masak apa hari selasa tu.. Mama idlan cakap masak ikan masam manis.. Dalam mesej tu lagi saya tanya la cara2 nak masak ikan masam manis tu.. Kot2 nanti bila ada masa boleh saya masak.. Tapi tak sangka plak Cik Abang boleh terbaca mesej tu dan mintak saya masakkan.. 

So saya pun ambil la ikan dekat dalam peti ais.. First sekali ikan tu kena goreng dulu.... Saya pun goreng la ikan.. Sambil2 goreng ikan tu saya pun sediakan bahan2 nak tumis plak.. Fikiran saya ni dok berangan kalau la ada mesin boleh baca isi hati kita.. Contoh nak makan ikan masam manis, tiba2 ikan masam manis tu sampai.. dah siap masak, terus boleh makan... Kan mudah sikit kerja..hihihihi. 

Dalam dok berangan tu saya tak sedar yang ikan saya dah..... 


 Hangitttttttt.... uwaaa.... Tapi nasib baik la sebelah jer yang hangit.. Sebelah lagi ok.. Dah settle goreng ikan, saya pun tumis la bahan2 nak masak ikan masam manis...

Tadaaaa...


 Ini lah hasilnya.. Ikan masam manis yang " hangit sebelah "... Saya letak banyak sayur2 sebab kami berdua suka makan sayur...hihihihi. Cik Abang puji sedap... Bangga jer bila dengar... Bukan senang Cik Abang nak puji bila saya masak.. Selalu bila tanya Cik Abang akan cakap tak sedap.. Tak sedap pun habis jugak makan.. Siap bertambah lagi tu... huhuu. Oh ya thanks Mama Idlan sebab bagi resepi masak ikan masam manis ni... Nanti kalau ada resepi baru2 kongsi2 la dengan saya... (^_^)



p/s : Jangan ikut perangai saya.. Bahaya..

Friday, 14 October 2011

Dapat hadiah " Beg Comel " Dari Cheq Sue

Hadiah dah sampai.. Nak tahu dari siapa?? jeng..jeng.. Saya dapat hadiah ni dari Cheq Sue.. Actually hadiah ni dah sampai dari minggu lepas tapi saya tak sempat nak update dalam blog.. Sori ye Cheq Sue.. 

Saya dapat hadiah beg. Tapi saya tak pasti yang ni beg ker tak.. Hurmmm, Saya panggil beg comel jer la..hihihi. Beg ni kecil jer.. Tapi boleh letak macam2 tau... Lepas ni kalau pergi jalan2 malas bawak handbag, boleh lah guna beg comel ni...huhu. Thanks ye Cheq Sue sebab bagi hadiah beg comel ni... Saya suker sangat.. Lagi satu saya suka warna beg ni.. Merah + Hitam..

Belum bukak plastik lagi..

Ini lah beg comel yang saya dapat tu.. Cantik kan.. (",)

p/s : Hadiah ni saya dapat sebab menang "STRESS" Lucky Draw dari Cheq Sue

Thanks A Lot Ila CheqSue..

Thursday, 13 October 2011

Rupa2nya perfume tu sampel jer..huhu


Dalam entry ini saya ada bagitahu yang saya dapat perfume kan.. So minggu lepas kami sekeluarga balik kampung dekat Sg. Siput… Actually dah lama kami tak balik kampung.. Rasanya dah sebulan lebih..  Sambil2 jenguk family dekat kampung, boleh la saya ambik perfume sekali.. kiranya 2 in 1 lah..hihihi..



Ni la perfume yang saya dapat tu.. Kecil jer.. Hurmmm..rasanya yang ni sampel jer kot sebab botol perfume ni kecil jer..hihihi. Saya pun tak tahu macam mana boleh dapat sampel ni.. Rasanya saya tak pernah hantar apa2 maklumat or join apa2 pun untuk dapatkan sampel ni.. Saya tanya cik abang, tapi cik abang senyap jer..huhu 

Bukan apa, kalau nak tahu Cik Abang saya ni suka kalau dapat benda2 free ni dan tak mustahil la cik abang saya join atas nama saya.. kononnya nak cover la tu..hihih. Opss terpecah rahsia plak.. Sori sayang…;-) Nak tahu sekarang ni saya dah terikut2 jugak nak barang2 free ni..hahhaha..

Tak kisah la kan semua tu.. yang penting saya dah dapat pun sampel tu.. Wangi + lembut jer bau perfume ni.. dah selamat pun saya pakai pergi tabika…hahahah.. Lepas ni boleh lah saya beli perfume n, itu pun kalau cik abang izinkan... :-)

 

Wednesday, 12 October 2011

Rezeki yang tak diduga


Syukur, Alhamdulillah saya dapat hadiah lagi.. Tapi bukan sebab menang GA ye.. ;-). Nak tahu tak siapa yang bagi?? nak la..nak la...hihihi. Ok lah straight to the point..Petang semalam saya ada bengkel pergigian untuk guru2 Tabika dan Prasekolah.. 

Dalam bengkel tu, kami diberikan ceramah tentang pergigian dan kami dikehendaki menjawab soalan yang diberikan oleh Fasilitator... Soalannya dah la banyak, pastu jawapan plak hampir2 sama jer.. Tak tahu nak pilih mana satu.. Adusss.. Yang mana tahu tu saya jawab la.. Yang tak tahu tu, saya main hentam jer la..hahhahha.. 

Opss.. bukan tak tahu tapi dah lupa.. muehehheh. Tak sangka plak saya jawab semua betul tau dan saya di antara 5 orang yang menjawab semua soalan dengan betul.. Rasa macam tak percaya jer waktu urusetia sebut nama saya..(",)

Saya dapat 4 jenis hadiah.. Ada buku nota, sapu tangan dan 2 jenis ubat gigi.. 1 untuk orang dewasa dan 1 lagi untuk kanak2.. Kebetulan ubat gigi dekat rumah saya dah nak habis, so tak payah la Cik Abang beli.. Dapat la jimat sikit..hihihihi

Ini la hadiah yang saya dapat.... (^_^)

Tuesday, 11 October 2011

Rezeki yang tak diduga..

Alhamdulillah.. Syukur, walaupun saya dah jarang join GA sekarang ni, tapi saya still dapat hadiah lagi.. Nak tahu tak dari siapa??nak la..nak la...hihihi. Ok lah straight to the point..Petang tadi saya ada bengkel pergigian untuk guru2 Tabika dan Prasekolah..

Dalam bengkel tu, kami dikehendaki menjawab soalan yang diberikan oleh Fasilitator... Soalannya dah la banyak, pastu jawapan plak hampir2 sama jer.. Tak tahu nak pilih mana satu.. Adusss.. Yang mana tahu tu saya jawab la.. Yang tak tahu tu, saya main hentam jer la..hahhahha..

Opss.. bukan tak tahu tapi dah lupa.. muehehheh. Tak sangka plak saya jawab semua betul tau dan saya di antara 5 orang yang menjawab semua soalan dengan betul.. Rasa macam tak percaya jer waktu urusetia sebut nama saya..

Nurul dah pandai " Ketap Bibir "


Nurul dah pandai ketap bibir..hihihi. Kononnya muka geram la tu..hahaha.. Actually dari minggu lepas Nurul dah mula buat muka macam tu.. Tapi saya tak sempat nak tangkap gambar plak.. Isk rugi betul.. 
 
Tapi malam semalam, waktu Saya dan Cik Abang tengah main2 dengan Nurul, tiba2 Nurul buat muka geram dia tu lagi.. Saya pun apalagi cepat2 la tangkap gambar Nurul untuk buat kenangan.. Nanti bila Nurul dah besar boleh la saya tunjuk gambar tu..hihihi. 

Bila tengok Nurul buat muka camtu, saya plak naik geram. Rasa nak cubit2 jer pipi dia..hahhaha.. Hurmm, tiba2 plak blur.. Tak tahu nak cerita apa dah.. Kita layan jer lah gambar2 Nurul ni k.. (^_^)









Hadiah dah sampai..

Tepat pukul 8.45 malam, kami selamat sampai dekat Hutan Melintang. Alhamdulillah perjalanan kami lancar.. Sampai jer depan pagar nampak ada surat dalam peti.. Dalam hati dah cakap mesti hadiah saya dah sampai.. Confident giler...muahahha.. Tepat pun.. Hadiah saya dah sampai.. (^_^)

Ok la sampai sini dulu.. kalau nak tahu saya dapat hadiah dari siapa.. kena la baca entry saya yang seterusnya... Oh ya, maybe saya tak dapat bukak blog selalu.. Minggu ni saya ada macam2 program.. tapi saya akan auto publishkan enrty saya setiap hari.. InsyaAllah..

Peace..

Saturday, 8 October 2011

Entry berjaya di Auto Publish kan...

Actually saya baru belajar bab2 auto publish ni.. Sebelum ni saya pernah buat tapi tak menjadi.. Entry saya tulis tu tak keluar... Kali pertama buat tak menjadi... So saya cuba buat lagi.. Kali ketiga buat baru la entry saya berjaya di auto publish kan.. Itu pun setelah di ubah pada bahagian masa tu.. Alhamdulillah... 

Saya ni jenis cepat sikit putus asa.. Kalau saya buat 2 or 3 kali tak berjaya terus saya tak nak buat dah.. Cik abang selalu tegur saya, tapi saya ni jenis tak makan saman.. Tetap jugak camtu...huhuhu.

Lepas ni boleh la saya tulis banyak2 pastu buat auto publish.. Bukan apa kadang2 saya sibuk sikit.. Tak sempat nak bukak blog dan buat entry.. So bila ada auto publish ni mudah la sikit kerja saya..hihihi. Pasni, bila bukak blog saya akan ada la entry setiap hari walaupun di auto publishkan... InsyaAllah...

Alhamdulillah kami selamat sampai di Kampung

Semalam lepas Cik Abang habis keje terus kami satu family balik kampung... Actually dah lama betul kami tak balik kampung dekat Sg. Siput.. My mum setiap kali telefon asyik tanya jer bila nak balik kampung.. Rindu dekat Nurul... Bukan taknak balik tapi 2 3 menjak ni kami sibuk sangat..

Minggu lepas saya ada program Hari Potensi dekat Parit Buntar.. Kebetulan kampung Cik Abang, boleh la balik.. Kalau dekat tempat lain alamatnya tak balik kampung jugak la kami.. So kami ambil keputusan balik kampung Sg. Siput minggu ni... Kami sampai dekat pukul 8 malam.. Sepatutnya dah boleh sampai awal, tapi kami singgah dekat pasar malam jap.. Beli makanan sikit..hihiihi. 

Sampai2 rumah terus My Mum pegang Nurul.. My Mum cakap Nurul dah besar sikit.. Tapi saya tengok macam biasa jer...Kami jaga tiap2 hari memang tak nampak la tapi pada siapa2 yang jumpa sekali sekala mesti rasa dah besar sikit... Lagipun sekarang ni Nurul dah kuat minum susu.. Itu yang badan besar tu..hihihi. Takpa sayang.. Minum la susu banyak2.. Ibu lagi suka... Susu ibu ni pun memang untuk Nurul...

Masalah dah selesai (^_^)

Alhamdulillah berkat tunjuk ajar dari sifu2 saya iaitu Mama Idlan dan Nisa akhirnya masalah saya dapat diselesaikan.. Syukur.. Pagi ni waktu saya bukak dashboard, saya nampak ada 3 komen dah.. 

Yepiiii..seronok giler...hahhaha.. Thanks ye Mama Idlan dan Nisa sebab sudi ajar saya.. Pada siapa2 yang nak kenal dengan sifu2 saya ni iaitu Mama Idlan dan Nisa dengan lebih rapat pakat2 la terjah blog mereka berdua.. :-)



Friday, 7 October 2011

Isk2 anak ibu dah pandai pegang kaki la...

Actually 2 hari lepas Nurul dah pandai nak pegang kaki.. Tapi masa tu tak berjaya lagi... Mungkin silap teknik kot...hihihihi.. Lepas dari hari tu Nurul asyik nak pegang kaki jer.. Boleh dikatakan setiap masa mesti Nurul akan cuba nak pegang kaki dia.. Kadang2 bila tengok jadi seronok plak...hihihi.. 

Akhirnya semalam berjaya jugak Nurul pegang kaki dia...hihihi.. Walaupun terpaksa bengkokkan badan sikit..huhuhu.. Nak tahu, Nurul bila dah dapat pegang kaki dia tak nak lepas2 dah...hahhah.. Kadang2 tu sampai sengit2 badan.. hihihi.. Adoi.. Macam2 la anak ibu ni.. :-) Alhamdulillah, semakin hari Nurul banyak menunjukkan perkembangan yang menyeronokkan... 

* Mula2 pegang betis dulu *



* Pastu pegang KAKI plak... :-) *



p/s : Sekarang ni Nurul dah mula nak angkat punggung.. Tanda2 nak merangkak dah ke??

Ada siapa2 boleh ajar tak??

Adoi tension betul la.. Saya tak tahu nak buat cmna dah.. Saya punya blog bila orang komen tak keluar la dekat bahagian dashbord... Bila saya bukak blog baru saya tahu ada orang komen... Actually saya ada betulkan pada bahagian setting tapi tetap camtu jugak.. Pada siapa2 yang tahu, tolong la ajar saya ye... Maybe saya ada terlepas pandang pada bahagian setting kot... tolong ye...

Thursday, 6 October 2011

Perkembangan terbaru Nurul

Sekarang ni Nurul dah pandai menggengam tau... Kalau sebelum ni Nurul dah boleh menggengam dah tapi sekejap jer... genggam2 sekejap pastu jatuh...huhu.. Tapi semalam saya saja2 la bagi Nurul pegang mainan dia... Terkejut saya Nurul dah boleh menggengam... Genggaman Nurul pun dah kuat... kiranya mainan Nurul tu tak jatuh la dari tangan dia.. hihihi..

Bukan setakat genggam tapi Nurul siap goncang2 lagi mainan tu...hihihi.. Eala mainan tu ada loceng dan bila goncang keluar la bunyi.. Suka betul Nurul...hahahha... Hurmm.. Dah makin pandai dah anak ibu ni!!.. :-)
 






* Siap pegang dua2 belah tangan tu.. ^_^ *



DATE : 05 OKTOBER 2011

Tuesday, 4 October 2011

Persamaan Saya dan Nurul...

Actually persamaan ni saya baru jer perasan... Nak tahu persamaan saya dan Nurul ialah pertama sekali mestilah kami ni perempuan...hihihi. Kami lahir pada hari yang sama tau iaitu hari Ahad... Cuma bezanya saya di lahirkan pada waktu pagi manakala Nurul di lahirkan pada waktu malam... 

Lagi satu Nurul merupakan cucu ketujuh dalam keluarga saya, manakala saya plak anak ketujuh dan merupakan anak bongsu dalam keluarga saya... Kami berdua juga lahir di Hospital yang sama tau.. Hospital Kuala Kangsar... :-)

Last sekali saya selitkan gambar2 Saya dan Nurul serta gambar kami satu family  :-)


Saya dan Nurul ^_^



Kami satu family...



p/s : entry ni saya tulis untuk tatapan Nurul... Ibu sayang Nurul... Muahhhh... luv u sayang.... :-)


Yeay2 dapat Award :-)

Alhamdulillah... Actually saya tak sangka sangat dapat award dari Nani.. Award ini saya terima sebab menjadi follower Nani yang ke 111... Nombor yang cantik kan... hihihihi.. Nak tahu saya dapat hadiah apa?? Saya dapat jadi Bloglist Nani tau... Wah terharu betul.. Bukan senang nak jadi bloglist blogger lain... Eala blog saya ni blog biasa2 jer.. Entry pun tenggelam timbul jer... huhuhu..

Thanks ye Nani sebab sudi jadikan blog saya sebagai bloglist awak... Siapa2 nak kenal Nani dengan lebih rapat boleh la terjah blog beliau.... JOM RAMAI2 TERJAH!!!!.... :-)




p/s : Saya dapat award tu dari blog contest saya iaitu Seputih Salju. Tapi Blog itu untuk join CGL jer...hihiihi

Rezeki Bulan Oktober

Alhamdulillah rezeki menang Giveaway lagi.. Kali ini saya menang Anniversary Giveaway Azatiesayang. Actually saya tak tahu plak saya menang... Saya ada dekat tabika lagi taim tu.. Mujur biras saya Mama Idlan bagi mesej bagitahu yang saya dan biras saya lagi seorang iaitu Ibu Alisha menang... Mula2 saya ingat maybe saya menang "STRESS" Lucky Draw tu... Tapi rupanya ada yang terbaru lagi saya menang... Syukur... Kiranya ini merupakan kemenangan saya yang pertama di bulan Oktober...

Saya dapat hadiah Keychain lagi tau.. Tapi kali ini bentuk selipar plak... Comel jer..hihihi.. Boleh la gantung dekat beg baju Nurul...mueheheh...


* Ini la keychain bentuk selipar tu... Comel + Cantik.. ^_^  *

Thanks Kak Azatie dan tak lupa juga kepada biras saya Mama Idlan kerana sudi bagitahu saya pasal kemenangan ni..

 p/s : Nak tahu kepusan penuh?? klik sini yer...  :-)

Monday, 3 October 2011

Dapat hadiah lagi..

Sampai jer rumah malam tadi saya nampak ada surat dalam peti surat.. Pelik plak siapa la yang bagi... Sekali tengok dekat sampul tu ada nama saya... Sukernya... Rasa nak meloncat jer... Tapi ada plak jiran sebelah rumah ni tengah menyembang dengan kawan dia...huhuhu.. Letak jer semua barang2 dalam rumah terus bukak sampul surat tu.. Excited giler... hahahah.. Kebetulan Nurul tengah tidur, boleh la saya tengok hadiah yang saya dapat tu..hihihi.. Hadiah ni saya terima hari jumaat yang lepas... Taim tu saya dah balik Kampung Cik Abang... Sebaik tak hilang or basah... Nak tahu saya dapat apa?? Mestilah la kan..:-)





Ini la yang saya dapat.... Saya dapat Keychain dan FM... Saya suker sangat..  Nanti keychain tu boleh la saya gantung dekat beg.. Fm tu plak dah selamat saya lekat dekat peti ais... hihihihi.

Oh ya lupa plak nak bagitahu... Hadiah ini saya dapat dari Sjb @ Sjb -myphotopage.com .Thanks ye Sjb.. Saya suker hadiah ini... Ini merupakan kemenangan saya yang pertama sejak join GA dan Lucky Draw ni.. ;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...